May

Öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında okulumuzun duvarlarına astığımız kartonlara ellerinin izlerini çıkararak boyadılar. Öğrencilerimiz el izlerinden çok güzel desen oluşturdular.

Nis

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" okulumuzda büyük bir çoşkuyla kutlandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 103. yıl dönümü, egemenliğimizin nişanesi, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" kutlu olsun.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında yüz boyama etkinliği düzenlendi. Yüz boyama etkinliğinin gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul Öncesi Öğretmenimiz Nilüfer KURUL öğrencilerimizin eğlenmesi ve  güzel bir hafta geçirmesi için palyaço kostümünü giyerek onlarla oyunlar oynadı. Palyaço etkinliği ile öğrencilerimizin gönüllerini feth eden öğretmenimiz Nilüfer KURUL'a emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda gerçekten bir çocuk bayramı havasında kutlandı. Öğrencilerimiz hafta boyunca teneffüslerde balonlarla oyunlar oynadılar. Sınflarını balonlarla süslediler. Tenefüslerde çalan müzikler ile balon patlatma yarışmaları yaptılar. Öğrencilerimize unutulmaz bir hafta yaşatan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz öğretmenlerine proje katılımcı öğretmenimiz Sefagül KUDRET tarafından " Her Çocuk Değerlidir" Erasmus+ K101 Projesi İtalya Floransa kurs hareketliliği sunumu yapıldı.

May

1/B sınıfı öğretmenimiz Ayşe YILDIRIM'ın sınıfıyla birlikte yürüttüğü Brain Team-1 (Beyin Takımı-1) e-Twinning Projesi Özeti ve Proje Çıktıları oluşturulmuştur. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi yapmış oldukları çalışmalardan dolayı kutlarız.

Nis

Okulumuz öğretmenlerine proje katılımcı İngilizce öğretmenimiz Canan AFŞEÖREN tarafından " Her Çocuk Değerlidir" Erasmus+ K101 Projesi Romanya Köstence işbaşı gözlem hareketliliği sunumu yapıldı.

Nis

Anasınıfı-A Şubemizin yaptığı  Okul Bahçem Oyun Alanım temalı e-Twinning Projesinin sanal sergisini yayınladılar. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz Anasınıfı-A Şubesi öğrencilerimiz öğretmenleri Özlem ÖZGÜVEN ile birlikte okul bahçemizi güzelleştirdiler. Eğlenceli vakit geçirdiler ve her öğrencimizin atık materyallerden yeniden kullanma yoluyla tasarladıkları birer çiçek saksıları oldu. Okul bahçemizin görüntüsü değişti. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini bu güzel e-twinning projesi için tebrik ederiz.

Mrt

Konya İnsan Mektebi KAN'panya Projesi kapsamında farkındalık oluşturmak için öğretmenlerimizle bir video hazırladık. Başkaların hayatı senin damarlarında atıyor. "Damlaya damlaya can olur. Sen yoksan bir eksiğiz..."

Şbt

Okulumuzda 3-F ve 4-G sınıflarımızda 5 Taş Sosyal ve Finansal Liderlik Programı uygulanmaktadır. Okulumuzda görev yapan Müdür Yardımcımız Mustafa TEKELİ tarafından Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından verilen 5 Taş Sosyal ve Finansal Liderlik Projesi eğitimi tamamlanarak ve 5 ay sürecek eğitsel tema etkinlikleri berlilenen sınıflarımızda uygulamaya geçilmiştir. Beş ay boyunca her ay belirlenen 5 farklı eğitsel tema ile ilgili görev ve etkinlikler öğrencilerle birlikte yapılacak, sınıf ortamında sunulacak. Öğrencilerimiz ve velilerimiz her ay farklı bir uzmanla uzman buluşması gerleştirecek. Öğrencilerimizin yaptığı çalışmalar ve danışman öğretmenimizin deneyimleri Türkiye'nin dört bir yanından projeye katılanan diğer öğretmenlerle ve mentorlarla paylaşılacaktır. Öğrencilerimizle girdiğimiz bu öğrenme yolculuğunda öğrencilerimizle birlikte, velilerimiz ve biz öğretmenlerde çok şeyler öğreneceğiz.

Şbt

Okulumuzda 1/B Sınıfı Öğretmeni Ayşe YILDIRIM rehberliğinde yürütülen kuruculuğunu Ayşe YILDIRIM ve Songül REİSOĞLU'nun yaptığı projemizde, 4 farklı ülkeden ortaklarımız bulunmaktadır.

Türkiye, Yunistan, Romanya, Azerbaycan ortaklığı ile yürütülen projemizde , erken yaştan itibaren ( 1.sınıftan itibaren ), öğrencilerin zeka potansiyellerini tanıması ve geliştirmesi ,problemler karşısında özgün stratejiler üretmesi, hızlı ve doğru karar vermesi ,farklı bakış açıları oluşturabilmesi hedeflenmektedir. Hedeflere ulaşmak için zeka oyunları etkili bir araç olarak kullanılabilir.
Projemiz 5 ay sürecek olup, çalışmalara ocak ayında başladık. Yabancı ortakların da aktif katılımı ile öğretmen tanışma webinarını gerçekleştirdik.