BAŞARMAYA HAZIRIM KİTAP OKUMA PROJESİ

İlimizdeki ilkokullarda öğrenim gören 3. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan Başarmaya Hazırım Projesi'ne bizde Hakim Ömer Onsun İlkokulu olarak aktif bir şekilde katılım gösteriyoruz.

Konya Valiliğimiz himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Konya Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla yürütülmekte olan "Başarmaya Hazırım" projesi kapsamında 14 Ocak 2023'ten itibaren öğrencilerin aileleriyle birlikte en yakın kitapçı ya da okul/ilçe/il kütüphanesine gitmesi ve ilgisini çeken 20 kitaptan oluşan listenin hazırlanma süreci başladı.

Okuyan bir toplum olmak ve okuma kültürü edindirmek, kitaplarla etkileşime geçen ilgi, istek, istidat ve kabiliyetlerine uygun nitelikli kitap tercih edebilen bir nesil yetiştirmek hedeflenmektedir.

Bu hedef doğrultusunda öğrencilerimizin aileleriyle birlikte en yakın kitapçı ya da okul/ilçe//il kütüphanelerini ziyaretlerinin ardından öğretmenleri rehberliğinde kitap listesi belirleme süreci başlayacaktır.

17-02-2023

BAŞARMAYA HAZIRIM TANITIM VİDEOSU