Ekm

Okulumuzun 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 24.10.2023 Salı günü saat 13:00’ da aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Okul Aile Birliğimizin çalışmalarına destek olabilmek için toplantıya katılmanızı önemle rica ederiz.

Şbt

Okulumuzda ülkemizde yaşanan afet sonrası Psikososyal Destek Eğiitm Programı aile bilgilendirme oturumları başlıyor. Değerli velilerimiz, hepinizi bekliyoruz...

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Okutulacak Seçmeli Derslerin Seçimine ilişkin Bakanlığımız Temel Egitim Genel Müdürlügü tarafından 13/01/2023 tarihinde yazı yayınlanmıştır.

Resmi yazı, dilekçe örnekleri,  ders çizelgeleri  bağlantıları aşağıda yayınlanmıştır.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Okutulacak Seçmeli Derslerin Seçimine ilişkin dilekçeyi (aşağıdaki bağlantıdan alabilirsiniz) en geç 20 Ocak 2023 Cuma gününe kadar sınıf öğretmeninize ulaştırınız ya da mesai saatleri içinde okul müdürlüğüne teslim ediniz.