MASALLAR RİTİMLE BULUŞTU(ANASINIFI A ŞUBEMİZİN E-TWİNNİNG ÇALIŞMALARI)

Masallar ritimle buluştu.Twinnorff eTwinning projemizde Bağcan TÖRAYDIN ile eğlenceli bir masal anlatımı gerçekleştirdik.Adana -Hatay-Konya-Polonya'dan öğretmen ve öğrencilerimiz canlı etkinlikte buluştu.

TWINNORFF isimli eTwinning projemiz kapsamında Ediz Tuncer TOKSOY -Esin TOKSOY Konya -Hatay -Adana ve Polonya'dan öğretmen ve öğrencilerimiz ritimle buluştu.

29-12-202029-12-202029-12-2020

Yayın: 29.12.2020 - Güncelleme: 13.02.2023 10:40 - Görüntülenme: 331