KONYA / SELÇUKLU - Hakim Ömer Onsun İlkokulu

Güvenli İnternet Kullanımı

Okulumuzda bilinçli ve güvenli internet kullanımı ile ilgili bilgilendirme çalışmaları yapılmaktadır. Bütün öğretmenlerimiz uzaktan eğitim ile Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünden Fatih Projesi BT'nin ve İnternetin Bilinçli ve Güvenli Kullanımı Kursunu alarak tamamladı. Rehberlik öğretmenlerimiz ve sınıf öğretmenlerimiz TBM adı altında bilinçli teknoloji kullanımı konusunda öğrencilerimize bilgilendirme ve rehberlik çalışmaları yapmaktadırlar. Bunun yanısıra  sınıf öğretmenlerimiz güvenli ve bilinçli internet kullanımı ile ilgili pano, kodlama, afiş ve broşür gibi bir çok etkinlikler planlayıp, uygulamaktadır. Farkındalık oluşturmak için çalışmalarımız düzenli olarak devam etmektedir.

Yayın: 08.01.2020 - Güncelleme: 13.02.2023 09:59 - Görüntülenme: 182