eSafety Label

Okulumuz "eSafety Label" e-Güvenlik Etiketi aldı. Okulumuz yürüttüğü eGüvenlik uygulamaları ile Avrupa Okul Ağı olan European Schoolnet'in değerlendirme kriterleri doğrultusunda, güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan eSafety "Elektronik Güvenlik" siver(gümüş) etiketi aldı.

28-01-2020

eSafety Label ´, aralarında ülkemizin de bulunduğu, Avrupa´nın 34 ülkesinin Eğitim Bakanlıklarının üye olduğu European Schoolnet tarafından, okulları ve öğrencileri internetin zararlarından korumak amacıyla 2012 yılında uygulamaya konuldu. Bu kapsamda, okulumuz da güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan eSafety etiketi almaya hak kazandı. Uluslararası alanda geçerli olan bu etiket okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır.

Siber Güvenlik konusunu, okul politikasının bir parçası haline getirmeyi hedefleyen kapsamlı bir eylem planı içeren "Elektronik Güvenlik" etiketi 2021 Mayıs ayına kadar geçerlidir.

Yayın: 28.01.2020 - Güncelleme: 13.02.2023 09:59 - Görüntülenme: 326