ATIK MATERYALLERLE ŞAHESERLER E-BOOK VE SANAL SERGİ

Anasınıfı A Şubesi Öğretmenimiz Özlem ÖZGÜVEN ve öğrencilerin yapmış olduğu Atık Malzemelerle Şaheserler adlı e-Twinning Projesi başarıyla sonuçlandırıldı. E-book ve sanal sergisi gerçekleştirildi. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Bu proje ile tükettiğimiz ürünlerin atıklarını kullanılabilir objelere dönüştürülmesi , bazı el becerilerinin edinilmesi ve çevre bilinci kazandırılmasının sağlanması, kullanım dışı olan atık malzemeleri değişik tasarım ve yaratıcılık eliyle tekrar hayatımıza kazandırıp ürünler ortaya çıkarılması amaçlanmıştır. Atık malzemelerin tekrar kullanıma kazandırılması ile atıkların yarattığı çevre kirliliği önlenmiş, ülke ve aile ekonomisine katkı sağlamış, öğrencilerimizin yaratıcılıklarını desteklemiş ve el becerilerinin gelişmesini sağlamış bireyler olmaları amaçlanmıştır.

ATIK MATERYALLERLE ŞAHESERLER E-BOOK VE SANAL SERGİ

TIKLAYINIZ