T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / SELÇUKLU - Hakim Ömer Onsun İlkokulu

Okul Atölyemizde Buluşalım / Let's Meet In Our School Workshop!

    Projemizde kişisel ve sosyal medya becerilerini geliştirecek atölye çalışmasını eğitim hedefleri doğrultusunda seçeceğiz. 3 atölyemiz oluşturulacak, her atölyede 15 web2 aracı yapılacak. Drama, müzik, çocuk oyunları, akıl oyunları, kodlama mozaiği, sanat yapılacak Bu başlık altında pek çok etkinlik gerçekleştirilecek. Projemizle öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif aktiviteleri ile, yaşının becerileri ile donatılmış ve bu ekipmanı insanlığa yarar sağlayacak, bilime sevgi duyan, kültüre ilgi duyan bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Projemizin Hedefi: Projemiz öğrencilerimizin ilgi, beceri ve yeteneklerini ortaya çıkaracak, eski ve yeni yaklaşımları harmanlayarak kültürlerini tanıtmak için gerekli teknolojik ekipmanı sağlayacaktır.

Projenin Çalışma Süreci:Projemizin faaliyetleri, tüm ortaklarla birlikte yürütülecek grup dinamizmini içermektedir. 24 hafta içinde yaklaşık 20 faaliyetin tamamlanması planlanmaktadır. Çalıştaylar, ortaklarımızla sürekli işbirliği gerektiren geniş bir gruptaki bireysel yetkinlikleri vurgulamak üzere planlanmıştır.

Projeden Beklenen Sonuçlar:Projemizin çıktıları, okul öğretmenleri ve öğrenci velileri için yenilikçi yaklaşımların etkilerini değerlendirmek için gerekli yerlerle paylaşılacaktır. Projemiz izleme için tüm platformlarda yürütülecektir.

https://live.etwinning.net/projects/project/204937

01-02-2020

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.02.2020 - Güncelleme: 13.02.2023 09:52 - Görüntülenme: 350
  Beğen | 49  kişi beğendi