T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / SELÇUKLU - Hakim Ömer Onsun İlkokulu

HAREKET ET SAĞLIKLI YAŞA

PROJE HAKKINDA

    Hazırlanacak takvim doğrultusunda düzenlenecek sporsal faaliyetlere aile,öğrenci ve öğretmen birlikte katılarak ,zamanımızı kaliteli ve sağlıklı bir şekilde geçirmeyi planlıyoruz.Hareketli yaşama herkesi teşvik etmek istiyoruz.

HEDEFLER

    Çocukların,zihinsel,sosyal,fiziksel,duygusal gelişimlerine katkıda bulunurken onlar için aile ile birlikte olmanın verdiği güveni hissetmelerini sağlamak ve oluşturulan güvenilir ve sağlıklı ortam içinde sosyal ve duygusal ihtiyaçlarını karşılamak bunu yaparken de spor faaliyetleri ile hareketli ve sağlıklı hayata teşvik etmek.

ÇALIŞMA SÜRECİ

    Süreç altı ayı kapsayacak şekilde her ay belirlenen bir spor etkinliği düzenlenerek ailenin de katılımının sağlanması ile gerçekleştirilecektir.Kasım ayı içinde on beş günde bir okul spor salonunda ısınma, aerobik ,basit egzersizler ile başlayacak Aralık ayı içinde bisiklet sürme etkinliği Ocak ayında doğada yürüyüş ve gözlem,Şubat ayında hareketli oyunlar Mart salonda egzersiz , yürüyüş,Nisanda da yarışma şeklinde oyunlarla son bulacaktır .

BEKLENEN SONUÇLAR

   Hareketli bir yaşam için aile ve öğrencileri motive ederek çocuklara olumlu rol model sunmak ve kaliteli zaman geçirirken sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinmelerini sağlamak.

https://live.etwinning.net/projects/project/204259

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.02.2020 - Güncelleme: 13.02.2023 09:52 - Görüntülenme: 268
  Beğen | 35  kişi beğendi