Hakim Ömer Onsun İlkokulu

MALAZGİRT MAH. KÖRFEZ SK. NO 1/1 SELÇUKLU / KONYA
Geleceğin Türkiye´sinde etkin rol alan, değişimin öncüsü bir okul olmak.
Misyon
Hakim Ömer onsun İlkokulu olarak misyonumuz varlık nedenimiz olan öğrencilerimize; bilgi, beceri ve yeteneklerine uygun kaliteli eğitim hizmeti sunup, sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak ortamlar hazırlayarak, onları kendilerini iyi ifade edebilen, geleceğine yön veren, milli ve manevi değerlerine bağlı, özgüveni yüksek bireyler olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim - İlkokul Bölümü İkili Öğretim - Anasınıfı Bölümü
Saatler
Anasınıfı Ders Saatleri (07:30 - 12:40 / 12:50 - 18:00) İlkokul Ders Saatleri ( 08:40-14:20) / Öğle Arası: (12:05-12:45)
Kalorifer Sistemi Doğal Gaz